Ανακοίνωση 3ης Σεζόν
April 30, 2019, 9:35 am Season 3

Ανακοίνωση 3ης Σεζόν

Το ελληνικό πρωτάθλημα Counter-Strike συνεχίζει την πορεία του για 3η συνεχόμενη χρονιά με το όνομα Hellenic Counter-Strike League, (#HCSL) και βάζει στόχο την ανάδειξη των Ελληνικών ομάδων και παικτών. Οκτώ ομάδες, τουλάχιστον δύο εκ των οποίων από ανοικτά προκριματικά, θα αναμετρηθούν για τον τίτλο του Πρωταθλητή, μέσα από 10 αγωνιστικές ημέρες που θα μεταδοθούν ζωντανά στην ψηφιακή πλατφόρμα του Twitch. Το έπαθλο διαμορφώνεται και φέτος στα 2,000 ευρώ τα οποία θα μοιραστούν οι 4 πρώτες ομάδες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλες οι ποινές της περασμένης χρονιάς θα μπουν σε αναστολή λόγω της χρονικής απόστασης μεταξύ της 2ης και 3ης σεζόν. Οι τιμωρίες θα τεθούν σε πλήρη ισχύ εφόσον υπάρξει νέα παραβίαση κανονισμών.

Η επίσημη έναρξη θα γίνει στις 11 Μαΐου για τις ομάδες που θέλουν να λάβουν μέρος στο HCSL Season 3 με τον Α΄Προκριματικό, ενώ ο Β’ Προκριματικός θα ανοίξει για εγγραφές την Κυριακή. Όλες οι πληροφορίες και κανονισμοί στην παρακάτω σελίδα, όπου θα εκτελεστούν και τα προκριματικά:

https://www.faceit.com/en/csgo/tournament/dec34a09-305d-426f-9cde-ef279069dc6a

https://www.faceit.com/en/csgo/tournament/139c5323-6fb6-4603-bc75-057ee64b2137

  • Οι ομάδες και παίκτες που στο προηγούμενο split ήταν στις θέσεις 1-6 έχουν λάβει πρόσκληση και 4 εξ αυτών έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους.
  • Τα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας είναι διπλά 3 βαθμοί στον νικητή, 1 για ισοπαλία και κανένας για ήττα.
  • Το κυρίως πρωτάθλημα ξεκινάει στις 16 Μαϊου και οι αγωνιστικές θα εκτελούνται κάθε Πέμπτη.
  • Τα νοκ άουτ θα ξεκινήσουν με τα προημιτελικά στις 12, όπου θα αναμετρηθούν η 3η με την 6η ομάδα και η 4η με την 5η. Στους ημιτελικούς θα περιμένουν ο πρώτος και δεύτερος της βαθμολογίας.
  • Ο Μεγάλος Τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου.
  • Η αναμετάδοση θα γίνετε από το επίσημο κανάλι του Gamers Lounge (https://www.twitch.tv/gamersloungegr) .
  • Οι ομάδες πρέπει να έχουν οπωσδήποτε 4 Έλληνες ή Κύπριους παίκτες για να μπορούν να λάβουν μέρος στην διοργάνωση.
  • Όλοι οι νοκ άουτ αγώνες είναι Bo3.

Σχετικά με το Hellenic CounterStrike League
Το Hellenic CounterStrike League είναι το μεγαλύτερο ελληνικό πρωτάθλημα του διάσημου παιχνιδιού CounterStrike: Global Offensive. Για 3η συνεχόμενη χρονιά, θα αναδείξει την πρωταθλήτρια Ελλάδος και τους κορυφαίους παίκτες που αγωνίζονται σε αυτές. Από αυτή την σεζόν όμως, το πρωτάθλημα ανεβαίνει επίπεδο και θα παρέχει μεγαλύτερη προβολή μέσω του Gamers Lounge studio που θα φιλοξενεί την παραγωγή.

Facebook: https://www.facebook.com/hellasCSL

Instagram: https://www.instagram.com/hellascsl/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCuQxlxtPwLsRjfwWgnw4_vA

Twitch: https://www.twitch.tv/gamersloungegr