Νικητές 2ης Season – Finals

Νικητές 2ης Season – Finals

June 27, 2018, 8:52 am Season 2

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Lan Finals του Hellenic Counter-Strike League Season 2, τα οποία διοργανώθηκαν από το PvPRO και φιλοξενήθηκαν στη Battlenet Arena Αγίου Δημητρίου.

Έπειτα από προκριματικά σχεδόν 2 μηνών, οι τέσσερις καλύτερες ομάδες κονταροχτυπήθηκαν για μία θέση στους τελικούς.

Εκεί είδαμε τους Primordial να κερδίζουν την πρώτη θέση και το έπαθλο των 1,000 ευρώ, ενώ μεγάλη έκπληξη του tournament ήταν οι Eternal Hunters οι οποίοι κέρδισαν την δεύτερη θέση.

Το αποτέλεσμα του τελικού κρίθηκε σε ένα δυνατό Bo3. Αν και οι Eternal Hunters προσπάθησαν πολύ για να πάρουν την νίκη με μπροστάρη των Τάκη ‘Floo’ Φλούδα, η εμπειρία και οι ψύχραιμες αντιδράσεις των Primordial τους έδωσε την πρωτιά, καθώς στον πρώτο αγώνα (train) έκαναν 16:9 και στον δεύτερο (overpass)16:8.Το αποτέλεσμα του τελικού κρίθηκε σε ένα δυνατό Bo3.

Αν και οι Eternal Hunters προσπάθησαν πολύ για να πάρουν την νίκη με μπροστάρη των Τάκη ‘Floo’ Φλούδα, η εμπειρία και οι ψύχραιμες αντιδράσεις των Primordial τους έδωσε την πρωτιά, καθώς στον πρώτο αγώνα (train) έκαναν 16:9 και στον δεύτερο (overpass)16:8.

Εμείς από την πλευρά μας, να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στις δύο ομάδες και ανυπομονούμε για την επόμενη season του HCSL προκειμένου να δούμε, αν οι Primordial θα καταφέρουν να κρατήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή.